Belediye Başkanvekili Temel Engellileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanvekili Temel Engellileri Ziyaret Etti

Belediye Başkanvekili Temel Engellileri Ziyaret Etti

Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Batman Ortopedik Engelliler Derneğini ziyaret etti.

21.08.2013 16:46  Güncelleme: 08:55

Başkanvekili Temel'i Dernek Başkanı Fatma Zehra Atay ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkanvekili Temel ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Zehra Atay ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin yaşadığı sıkıntıları ve engellilerin karşılaştığı sorunları anlattı.

Daha önceden bu ziyareti gerçekleştirme arzusunda olduklarını ancak değişik nedenlerle ziyareti ancak bugün gerçekleştirebildiklerini belirten Başkanvekili Temel ise, Batman Belediyesi olarak dezavantajlı guruplara yönelik bugüne kadar değişik çalışmalar yürüttüklerini bundan sonra da bu dezavantajlı guruplara yönelik kapsamlı proje ve çalışmaları geliştirmeye devam edeceklerini söyledi. Başkanvekili Temel, "Engellilerin yaşadıkları sorunların çözümü kadar, hayatın her alanına engellilerin etkin bir şekilde dahil olması, müdahale edebilmesi, potansiyelini en iyi şekilde yansıtmasını önemsiyoruz.

Sadece yardım bekler pozisyonunda kalmasını değil, engelli vatandaşlarımızın üretkenliği ve enerjisiyle kentin gelişimine en iyi katkıyı sunacak hale gelmesi için Batman Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapma yönünde bütün imkanlarımızı seferber etmeye hazırız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Belediye Başkanvekili Temel Engellileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement