Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Derneği'ni ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Derneği'ni ziyaret etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Derneği\'ni ziyaret etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yeni seçilen Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur ve Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Ataç, ziyarette yeni başkanlara başarılar diledi ve birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyareti sonlandırdı.

19.01.2024 12:28  Güncelleme: 12:40

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, göreve yeni seçilen Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur, Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ile yönetimlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette yeni seçilen başkanlara ve yönetimlerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ataç, "Sizlerle buluşmak çok güzel, ben bu mekanı her zaman evim gibi biliyorum, bu çatının altında huzur buluyorum. Her gelişimde burada gördüğümüz güzel ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerle olan gönül bağımız, birlikteliğimiz bu dönemde de devam edecek. Sizlere yeni görevlerinizde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretinden dolayı Başkan Ataç'a teşekkür eden Durur ve Sülük, "Ahmet Başkanımıza her zaman olduğu gibi bugün de yanımızda olduğu için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Ziyaret, vakıf binası önünde hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Derneği'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement