Tepebaşı'nda Ramazan Ayı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nda Ramazan Ayı Hazırlıkları

Tepebaşı Belediyesi, ramazan ayının vatandaşlar tarafından en iyi şekilde geçirilebilmesi için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

26.06.2014 15:37

Tepebaşı Belediyesi, ramazan ayının vatandaşlar tarafından en iyi şekilde geçirilebilmesi için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı boyunca denetimlerini özenle sürdürecek. Özellikle halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı semt pazarlarında yoğunlaşacak denetimlerle, fırınlar, gıda imalatçıları, pasta ve tatlı üreticileri kontrol edilecek.

Vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşmalarının sağlanması, pazarlarda olması muhtemel izinsiz satıcıların önüne geçilmesi için de özel önlemler alınıyor.

Öte yandan ramazan ayı öncesi camilerin iç ve dış temizlikleri yapılarak vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ortamlarda yapmaları sağlanıyor. Çalışmalarla tüm camilerde bulunan halılar, son teknoloji ürünü yıkama makineleriyle temizlenirken pencereler ve vatandaşların kullandığı tüm alanlar büyük bir özenle temizleniyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de Ramazan Bayramı'nda bir aksaklık olmaması için, mahallelerde sürdürdüğü temizlik çalışmalarını bayram süresince de titizlikle sürdürecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü, atıkların her akşam 19.00-21.00 saatleri arasında çıkarılmasını, vatandaşların da buna özen göstermesini istedi.

Yetkililer, vatandaşların şikayet, istek ve önerileri için 444 44 26 numaralı telefonlarla bağlantı kurabileceklerini belirtti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nda Ramazan Ayı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement