Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan Açıklaması

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan Açıklaması
16.07.2012 17:16

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan Ramazan Ayı'nda sebze ve meyveler de fiyat artışı olacağına inanmadığını söyledi.

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan Ramazan Ayı'nda sebze ve meyveler de fiyat artışı olacağına inanmadığını söyledi.

Buluşan yaptığı açıklamada, "Ramazan Ayı dolayısıyla sebze ve meyve fiyatlarının yükseleceğine inanmıyorum. Kuru baklagillerde talep fazlalığı olabilir. Ama sebze meyve de bolluk ve bereket var. Bu yüzden şimdi neyse Ramazan ayı'nda da fiyatlar aynı olur" dedi.

Eskişehir'deki marketler de Eskişehir'de yetişen ürünlerin satılmadığını ifade eden Buluşan, " Türkiye'nin bir çok iline şehrimiz üreticisinin ürettiği ürünler gidiyor. Ama ilimizde bulunan marketlerde bu ürünler satılmıyor. Diğert illerden gelen ürünlerde kalite az. Eskişehir'de bulunan marketlere sesleniyorum. Günlük, taze ve kaliteli üeürnleri ilimiz üreticisinden alın. Halkımız taze ve günlük ürünler yesin" diye konuştu.

Buluşan son olarak, yaklaşan Ramazan Ayı'nın tüm İslam alemine ve üreticilere hayırlı olmasını belirtti.

(MD)

16.07.2012 16: 56: 29

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan Açıklaması - Son Dakika


Advertisement