Tepeköy Mahallesi'nde Halk Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tepeköy Mahallesi'nde Halk Toplantısı Yapıldı

İzmit Belediye Başkanı Dr

18.10.2010 13:08

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Tepeköy Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantısında partililerin, muhtarların ve vatandaşların sorunları dinledi.

Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi AK Parti irtibat bürosu lokalinde yapılan toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Korkmaz, AK Parti Tepeköy Mahalle Temsilcisi Veysel Togay, Yeşilova Mahalle Temsilcisi İbrahim Emre, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Öztürk, İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Albayrak, Tepeköy Mahalle Muhtarı Cemal Güreşen, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bölgenin en önemli sorununun kültür merkezi ile kat mülkiyeti olduğunu belirten AK Parti mahalle temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar düğün salonu yapılmasını talep etti.

Toplantıda söz alan Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Çoban da 'Mahallenin olduğu gibi okulumuzun da sorunları var. 707 öğrenciye sahip olan okulumuzun çok acil olarak yeni bir okula ihtiyacı var. Bu konuda belediyeden katkı bekliyoruz' dedi.

Bölgedeki evlerin yüzde 60'ının iskansız olması nedeniyle ciddi problemler bulunduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 'Kat mülkiyeti konusunda yasaların bize verdiği yetki ve sınırlar içerisinde olabildiğince esnek davranıyoruz ve yardımcı oluyoruz. Ancak bu konuda kurallar ve yaptırımlar bellidir. Yağmur sularının toplanması Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait olmakla beraber bu sorunun çözümüne kayıtsız kalmıyoruz. Kısmi iyileştirmelerle evlerin ve yolların su altında kalmasını önlemeye çalışıyoruz ve sorunları Büyükşehir Belediyesine aktarıyoruz' diye konuştu.

(NEC-MHD) - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepeköy Mahallesi'nde Halk Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement