Teş-iş Sendikası Termikspor'un Yönetimine Geri Döndü - Son Dakika
Yerel

Teş-iş Sendikası Termikspor'un Yönetimine Geri Döndü

Teş-iş Sendikası Termikspor\'un Yönetimine Geri Döndü

Kütahya Anadolu Aile Derneği’nin 2014 yılında kapanmaktan kurtardığı Termikspor Kulübü’nün yönetim kurulu üyeliğine, Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Eşref Erden’in katıldığı bildirildi.

03.06.2016 16:52

Kütahya Anadolu Aile Derneği'nin 2014 yılında kapanmaktan kurtardığı Termikspor Kulübü'nün yönetim kurulu üyeliğine, Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Eşref Erden'in katıldığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Ahmet Dalğıran, yaptığı açıklamada, yönetime Erden'in de katılmasıyla kulübün daha güçlü hale geldiğini ifade etti.

Dalğıran, "Termikspor yönetim kurulu toplantısı, yeni yönetim kurulu üyemiz Tes-İş Sendikası Başkanı Eşref Erden'in de katılımıyla yapılmıştır. Bilindiği gibi, Termikspor Kulübü'nün kurucusu Tes-İş Sendekası'dır. Kütahyamızın sevilen şahsiyeti Eşref Erden'in katılımı bizleri onurlandırmış ve güç vermiştir. Bilindiği gibi, 2 yıl önce Termikspor Kulübü kapamak üzereyken Anadolu Aile Derneği sahip çıkmıştı. Yaklaşık 2 bin üyesi olan Tes-İş Sendikası'nın yeniden kulübe sahip çıkması Kütahya adına sevindirici bir durumdur. Bu arada, Fatih Ölçen de yeni yönetimde yer almıştır" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teş-iş Sendikası Termikspor'un Yönetimine Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement