TESK'ten İşitme Engelli Sporculara Destek - Son Dakika
Yerel

TESK'ten İşitme Engelli Sporculara Destek

TESK\'ten İşitme Engelli Sporculara Destek

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Palandöken: "İşitme engelli sporcular için federasyon tesislerinde özel indirimler başlatacağız"

19.11.2014 12:58

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, işitme engelli sporcular için gereken desteği sağlayacaklarını bildirerek, "Federasyon tesislerinde özel indirimler başlatacağız" dedi.

İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkan adayı işadamı Ahmet Öztürk, TESK Genel Başkanı Palandöken'i ziyaret etti.

Öztürk, ziyaretinde Türkiye'de 8 bin civarında işitme engelli lisanslı sporcu bulunduğunu belirterek, federasyonda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sporcuların çalışma yapacak tesis bulmakta zorlandıklarının kaydeden Öztürk, TESK'in desteğini görmenin kendilerini ve işitme engelli sporcuları mutlu edeceğini dile getirdi.

Öztürk, "Sözde değil özde çalışmalarla, uzun vadeli çözüm odaklı çalışmalar üretmek, hayata geçirmek istiyoruz. Engelli sporcularımız için tesis ve kamp anlamında TESK'den destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

TESK Genel Başkanı Palandöken ise gereken desteği sağlayacaklarını bildirerek, işitme engelli sporcular için federasyon tesislerinde özel indirimler başlatabileceklerini vurguladı. Palandöken, "Sporculara TESK bünyesindeki tesislerden ayrıcalıklı yararlanmaları için gerekeni yapacağım" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TESK'ten İşitme Engelli Sporculara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement