TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Karakılıç, İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Karakılıç, İstifa Etti

09.02.2015 14:19  Güncelleme: 14:40

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Münib Karakılıç, görevinden istifa etti.

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ (TETAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Münib Karakılıç, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Karakılıç, yaptığı açıklamada, 2013 yılı nisan ayından bu yana sürdürdüğü TETAŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığından, AK Parti'den Kayseri milletvekili aday adaylığına başvurmasından dolayı istifa ettiğini belirtti.

Elektrik mühendisi olduğunu, yurt içinde ve yurt  dışında önemli görevler üstlendiğini belirten Karakılıç, "Her  görev yaptığım kurumda başarı odaklı çalışmalar gerçekleştirdim.   Anadolu'nun ve Türkiye'nin parlayan yıldızı, marka şehri Kayseri'nin bir evladı olarak, ecdadımızdan aldığımız terbiye ve dualar, bize yaptığımız her işte doğruluğu, dürüstlüğü ve en önemlisi yaradılanların en şereflisi insana hizmetin sevdalısı olmayı düstur edindirmiştir" ifadelerini kullandı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Karakılıç, İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement