Thk Model Uçak Rehber Öğretmenlik Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Thk Model Uçak Rehber Öğretmenlik Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Thk Model Uçak Rehber Öğretmenlik Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

"Model Uçak Rehber Öğretmenlik" eğitimini tamamlayan öğretmenlere sertifikaları verildi.

02.04.2013 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Erzincan

Şube Başkanlığı tarafından açılan ve Erzincan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde verilen

"Model Uçak Rehber Öğretmenlik" eğitimini tamamlayan öğretmenlere sertifikaları verildi.

Rehber öğretmen Rıdvan Geçim tarafından 40 öğretmene 20 gün süreyle verilen eğitim sonunda kursiyerler sertifikalarını alarak kurs açabilme yetkisi kazandılar. Eğitimleri başarıyla tamamlayan öğretmenlere THK Erzincan Şubesi'nde düzenlenen törenle sertifikalarını verildi.

Kursu veren Model Uçak Rehber Öğretmeni Rıdvan Geçim sertifika alan öğretmenlerin artık okullarda model uçak kursu açabileceğini ve havacılık kolu kurabileceğini söyledi.

Geçim; "Kursumuza katılan öğretmenlerimiz THK hakkında ve havacılık hakkında öğrencilerine bilgiler verip öğrencilerini havacılık sevgisi aşılamaya ve onların ilerde birer pilot olmasına vesile olacaktır" dedi.

Öğretmenlere sertifikalarını veren THK Erzincan

Şube Başkanı Mustafa Gedük ise;

"Açılan kursu başarıyla tamamlayan 40 öğretmene sertifikalarını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlerimizin kursumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakaları bizi memnun etmiştir. Kursta öğretmenlere model Uçağın yapılmasının yanında diğer hava araçları ve uçuş prensiplerinin detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca 2013 yılı ücretsiz yamaç paraşüt, yeleken kanat, planör, RC model uçak başvurularımızda devam etmektedir. Kurslara katılmak isteyen öğrencilerimiz ve Erzincan Halkımız Şubemize uğrayarak kayıt yaptıra bilirler. Şubemiz tarafından oluşturulan Genç Kanatlar Topluluğu ve THK Erzincan Sportif Havacılık Kulübümüzde aktif olarak Faaliyetlerini sürdürmektedir. Şubemiz Genç Kanatlar topluluğundaki arkadaşlarımıza da yamaç paraşüt, model uçak ve ayrıca RC model uçak uçuşları gerçekleştirmektedirler. Türk Hava Kurumu Erzincan Şube Başkanlığımıza Desteklerini esirgemeyen Başta Valimiz Selman Yenigün'e Belediye Başkanımız Yüksel Çakır'a Vali Yardımcılarımıza, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve İl Halk Eğitim Müdürümüze İlçe Kaymakamlarımız ile Belediye Başkanlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kursu başarı ile tamamlayan 40 rehber öğretmene sertifikaları verildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Thk Model Uçak Rehber Öğretmenlik Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement