Atakum'da Tiyatro Kum Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika
Yerel

Atakum'da Tiyatro Kum Yeni Sezonu Açtı

Atakum\'da Tiyatro Kum Yeni Sezonu Açtı

Atakum Belediyesi tiyatro topluluğu Tiyatro Kum, yeni sezonu Paranın Kokusu isimli iki perdelik komedi oyunu ile açtı.

17.01.2014 10:29  Güncelleme: 10:27

Atakum Belediyesi tiyatro topluluğu Tiyatro Kum, yeni sezonu "Paranın Kokusu" isimli iki perdelik komedi oyunu ile açtı.

Oyunu kalabalık bir izleyici topluluğunun yanı sıra Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da izledi. Çarşamba ve cuma günleri Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde oynayacakları, "Paranın Kokusu" isimli iki perdelik komedi tarzındaki oyunları ile yeni sezona 'merhaba' diyen Tiyatro Kum, galaya katılan tiyatro severlerden tam not aldı.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, beğeni ile izlediği oyun sonrası Tiyatro Kum Genel Sanat Yönetmeni ve oyun yazarı Erhan Başoğlu'na bir çiçek sunarak teşekkür ederken, "Uzun zamandan beri tiyatroyu insanlara sevdirmeye yolunda büyük bir uğraş veriyorsunuz. Sanatı geliştirmeye çalışıyorsunuz. Topluma ışık tutmaya, onları aydınlatmaya çalışıyorsunuz. Bu takdir edilecek bir şeydir. Atakum sanatta da lider ve önder olacaktır. Atakum Kültür ve Sanat Merkezi hizmete girdiğinde hem seyirci hem sanatçılarımız daha geniş ve ferah ortamlarda birlikte olma şansını yakalayacaklardır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum'da Tiyatro Kum Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement