Tmmo Kayseri Şubesi'nden Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Tmmo Kayseri Şubesi'nden Başsağlığı Mesajı

Tmmo Kayseri Şubesi\'nden Başsağlığı Mesajı

Türkiye Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 74"...

11.11.2012 17:38

Türkiye Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 74. yılının yasını tutarken, Siirt'in Pervari ilçesinden gelen şehit haberleri acılarımızı katlamış ve hepimizi hüzne boğmuştur" dedi.

Özcan, "Devletimizin bağımsızlığı, aziz milletimizin birliği uğruna kahramanca görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları Siirt'in Köprüçay Köyü kırsalında dağa çarparak düşmüş ve 2'si Kayseri'mizden olmak üzere 17 vatan evladı şehit olmuştur.

Görevlerini ifa ederken vatan ve millet yolunda hayatlarını seve seve feda eden kahramanlarımızı Türk Milleti asla unutmayacaktır, Milli Birlik ve Beraberliğimizin sembolü olarak gönüllerde ve al bayrağımız da yaşamaya devam edeceklerdir. Acımız büyümekte fakat hain terör örgütüne ve onlara kucak açanlara da öfkemiz katlanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı temennilerimi iletiyorum" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tmmo Kayseri Şubesi'nden Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement