Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özgan, ilçede çok sayıda başarılı kadın girişimci bulunduğunu belirterek, geliştirilecek projeler ve verilecek destekle bu sayının artabileceğini kaydetti.
Özden ise Adana'nın ilçeleriyle olan diyaloğunu yeterli bulmadığını bildirerek, "TOBB şemsiyesi altında Ceyhan ve Kozan'da bulunan oda ve borsalarımızla bu diyaloğun gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Değişimin kadın eliyle hızlanacağını düşünüyoruz. Kozan'da kadınların iş hayatına katılımıyla ilgili güzel örnekleri yerinde gördük. Kozanlıların kadını erkeğiyle girişimci ruhuna sahip olduğunu düşünüyorum. Bu avantajın geliştirilmesine yönelik çabalarımız olacak" ifadelerini kullandı.
Ziyarette, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcıları Aysel Eyüboğlu, Özden Hozatlı, İcra Kurulu Üyeleri Ayça Gezer, Samia Yasavur, Esma Yaldız, Derya Nur Öner, Adana Ticaret Borsası görevlileri Mebrure Mercin ve Müge Bek de hazır bulundu.
Heyet daha sonra Kozan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Yağan ve Kozan Ticaret Odası Meclis Başkanı Yaşar Çelen'i ziyaret etti. - Adana
Son Dakika › Yerel › TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinden Özgan'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.