Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) tarafından Manavgat ilçesindeki Ahmetler Kanyonu'na iniş gerçekleştirildi.
TODOSK Başkanı Ahmet Şimşek yaptığı yazılı açıklamada, Ahmetler Kanyonu'nun Türkiye'nin önemli kanyonları arasında yer aldığını belirterek, dağcılık eğitimi almış TODOKS üyesi 5 kişilik ekiple kanyonda incelemelerde bulunulduğunu bildirdi.
Kanyona uzun ve zorlu bir iniş yapıldığını ve toplam 14 saatte geçildiğini belirten Şimşek, "Amacımız kanyonu incelemek ve doğal güzellikleri keşfetmektir. Bu inişleri gerçekleştiren arkadaşlar profesyonel kişilerdir. Bazen 2 ile 5 metre arasında inişler yapılmıştır" ifadesini kullandı.
Şimşek, Güver ve Göynük kanyonlarına da inişler gerçekleştireceklerini kaydederek, TODOSK olarak etkinliklerinin devam edeceğini bildirdi. - Antalya
Son Dakika › Yerel › Todosk, Ahmetler Kanyonu'na İniş Gerçekleştirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?