Anneler Günü'nde huzurevi sakinleri unutulmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Anneler Günü'nde huzurevi sakinleri unutulmadı

Anneler Günü\'nde huzurevi sakinleri unutulmadı
10.05.2026 18:22  Güncelleme: 18:24

Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde konaklayan kadınlar, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil tarafından ziyaret edilerek Anneler Günü kutlandı. Başkan Kavaklıgil, kadınlara çiçek hediye etti ve birlikte pasta kesti.

Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde konaklayan kadınları Anneler Günü'nde ziyaret eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, birlikte pasta kesti.

Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde konaklayan kadınlar Anneler Günü'nde unutulmadı. Huzurevini ziyaret eden Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Anneler Günü'nü kutladı. Huzurevinde konaklayan kadınlara çiçek hediye eden Başkan Kavaklıgil, birlikte pasta kesti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anneler Günü'nde huzurevi sakinleri unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement