Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanlığı ve Kızılay Kan Merkezince düzenlenen kan bağışı kampanyası ile Kızılay yararına düzenlenen kermese katılarak destek verdi.
Gümrükçüoğlu, burada yaptığı açıklamada, her üç ayda bir düzenli olarak Kızılay'a kan bağışında bulunduğunu belirterek, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.
AK Parti İl Kadın Kollarının düzenlediği organizasyonla toplumda kan bağışı bilincini arttıracağına inandığını ifade eden Gümrükçüoğlu, "AK Parti Kadın Kollarımızın bütün milleti bilinçlendirmesiyle beraber burada rekor oranda kan toplanacağına inanıyorum. Diğer siyasi partililerimizi de bu kampanyada kan bağışında bulunmaya davet ediyorum, tüm insanlarımızı davet ediyoruz" dedi.
Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel'in de hazır bulunduğu etkinlikte, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş katılım ve desteklerinden ötürü Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti. - Trabzon
Son Dakika › Yerel › Trabzon'da Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?