Trabzonspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 15 Ağustos Cumartesi günü sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

07.08.2015 13:02

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 15 Ağustos Cumartesi günü sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Makedonya ekibi Rabotnicki'ye elenerek Avrupa defterini kapatan bordo-mavililer,  ligin ilk haftasında karşılaşacağı Bursaspor maçı için hazırlıklarına ara vermedi.

Basına ve taraftara kapalı olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, transferi dün gerçekleştirilen Kosta Rika'lı file bekçisi Esteban Alvarado'nun da yer aldığı belirtildi.

Rabotnicki maçında forma giyen futbolcuların koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması yaptığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement