Trabzonspor'da Olağan Genel Kurula Doğru - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor'da Olağan Genel Kurula Doğru

Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılacak olağan genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, listesindeki isimleri basına ve kamuoyuna tanıttı.

02.12.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılacak olağan genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, listesindeki isimleri basına ve kamuoyuna tanıttı.

Hekimoğlu, Trabzon'da bir otelde düzenlenen organizasyonda yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un yönetimsel olarak büyük sorun yaşadığını belirterek, "Son 2 yıldır yönetim kurulu yarı yarıya azalmış vaziyette. Trabzonspor dünya markasıdır ama şu an yaşadığımız sıkıntılı süreç nedeniyle çok yoğun mesai harcayarak bu kulübü Trabzon'dan yönetmeye talibiz" dedi.

Trabzonspor'un büyük bir marka olduğunu ve Türkiye'nin her tarafından yönetilebileceğini ifade eden Hekimoğlu, şöyle konuştu:

"Şu günlerde mesaimizin büyük bir çoğunluğunu Trabzonspor'a ayırmamız lazım. Bu iş şu aşamada İstanbul'dan gelip giderek yapılacak işten çıktı. İnşallah bu kulübü 2-3 yıl içinde tekrar gerçek güçlü Trabzonspor haline getireceğiz. Ondan sonra yine bu göreve talip olan arkadaşlarımıza teslim edeceğiz. En büyük projemiz birliktelik olmalı. Trabzonspor çok dağıldı. Camiamız parçalandı, kutuplara ayrıldı. Trabzonspor, iyi temsil edilemiyor. Bu yıl Trabzonspor'un en az 12-13 puanı hakemler tarafından gasp edildi ama bütün bunların nedeni camianın bölünmesidir. Eğer biz bu gücümüzü tüm Türkiye'ye hissettirebilseydik bu puan kayıpları olmazdı. O tribünleri tıklım tıklım doldursaydık hakemler o kararları nasıl verirdi? Biz takımı sahipsiz bıraktığımız için, eski değerlerimiz küstürülüp kenarda bırakıldığı için Trabzonspor lobisi yeterince gücünü gösteremediği için bu haksızlıklar oldu. Herkesi kucaklayacağız."

Hekimoğlu, seçim öncesi birleşme çağrılarını değerlendirerek, "Başkan adayları Hakan Kulaçoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu listemizde. Eski başkan adayımız Metin Atasoy kalben yanımızda. Biz zaten birleşmeyi sağladık" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'un sorunlarını konuşmak için tüm başkan adaylarıyla kongre öncesinde yemekte bir araya gelebileceğini de vurgulayan Hekimoğlu, "Kongre salonuna da el ele girelim. Birlik ve beraberlik mesajı verelim" diye konuştu.

Toplantıda sahneye çıkan eski başkanlardan Salih Erdem de kongrenin Trabzonspor için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Celil Hekimoğlu'nun listesinde yer alan eski başkan adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu ise yaptığı konuşmada, "Trabzonspor'a hizmet etmek üzere her şeyimizi bırakıp Trabzon'a geldik. Trabzonspor'un dünyanın her yerinden yönetilebileceği anlayışına inat, biz dünyayı hep Trabzon'dan yönettik yine buradan yöneteceğiz. İletişim çağındayız. 'Trabzonspor'u İstanbul'dan yönetiriz' diyenlere sesleniyorum; gelin buraya şirketlerinizi Trabzon'dan yönetin" diye görüş belirtti.

Hekimoğlu'nun listesinde şu isimler yer alıyor:

Mustafa Gültepe, Sebahattin Çakıroğlu, Kemal Halil, Davut Yurttaş, Faruk Kanca, Harun Kaya, Hakan Orhan, Mehmet Ongan, Alper Bektaş,Süleyman Kalemci, Ali Kemal Denizci, Bekir Bülbüloğlu, Turgut Öksüz, Hakan Kulaçoğlu, Hüseyin Örs, Sezai Oflaz, Sezgin Oğul, Kenan Bilge, Sami Keresteci, Ahmet Akyurt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor'da Olağan Genel Kurula Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement