Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar'a Silahlı Saldırı Olayı - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar'a Silahlı Saldırı Olayı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a silahlı saldırıyla ilgili olarak, "Bu olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz gerekli çalışmaları titizlikle yapıyor."

25.01.2012 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'a silahlı saldırıyla ilgili olarak, "Bu olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz gerekli çalışmaları titizlikle yapıyor. En kısa zamanda suçluların yakalanacağına inanıyorum" dedi.

Vali Kızılcık, Trabzon'un Cumhuriyet Mahallesi Nemlioğlu Sokak'taki evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Şakar'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Olayın üzüntü verici olduğunu ve suçluluların bulunması için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Kızılcık, şunları kaydetti:

" Türkiye'nin güvenli kentlerinden biri olan ilimizde böyle bir olayın yaşanması üzüntü vericidir. Bu olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz gerekli çalışmaları titizlikle yapıyor. En kısa zamanda suçluların yakalanacağına inanıyorum. Sayın Şakar'a da geçmiş olsun diyorum. Kendisinin bir an önce iyileşip Trabzonsporumuzun başarılı olması için çalışmalarına devam etmesini diliyorum."

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar'a Silahlı Saldırı Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement