Trakyakent Etkili İletişim Eğitimi Tekirdağ'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Trakyakent Etkili İletişim Eğitimi Tekirdağ'da Yapıldı

Trakyakent Etkili İletişim Eğitimi Tekirdağ\'da Yapıldı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği’nin 2015 Yılı Şubat ayı etkinlik programı kapsamında üye belediyelerin çalışanlarına yönelik Etkili İletişim Konulu eğitim programı düzenlendi.

17.02.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin 2015 Yılı Şubat ayı etkinlik programı kapsamında üye belediyelerin çalışanlarına yönelik Etkili İletişim Konulu eğitim programı düzenlendi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim programının açılışında konuşan Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, etkili iletişimin en temel unsurunun güler yüz olduğunu belirterek, "Belediyelerde görev yapan tüm çalışanlarımız güler yüzlü olmak durumunda. Benim her platformda söylediğim gibi vatandaş her zaman haklıdır, haksız olsa dahi haklıdır. Vatandaş belediyeye vergi ödemeye gelir, fatura yatırmaya gelir. Para öderken insanların şen şakrak olması beklenemez. O nedenle bizim çalışanlarımız vatandaşlarımızla her zaman samimi bir diyalog kurmak ve güler yüzlü davranmak durumundadır" dedi.

Başkan Albayrak'ın açıklamalarının ardından Marmara Belediyeler Birliği tarafından görevlendirilen eğitmen Oğuz Saygın, katılımcılara insanları tanıma sanatı ve takım çalışması ile ilgili bilgiler verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trakyakent Etkili İletişim Eğitimi Tekirdağ'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement