Truva Turizm Yaz Dönemi Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Truva Turizm Yaz Dönemi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Truva Turizm Yaz Dönemi Hazırlıklarına Devam Ediyor

Ege bölgesinde bulunan şubeleri ile Yönetim kurulu başkanı Turgay Kılıç başkanlığında Ayvalık’ta gerçekleştirilen toplantıda, Truva Turizmin yaz sezonunda izleyeceği politikalar değerlendirildi.

05.05.2016 16:08

Ege bölgesinde bulunan şubeleri ile Yönetim kurulu başkanı Turgay Kılıç başkanlığında Ayvalık'ta gerçekleştirilen toplantıda, Truva Turizmin yaz sezonunda izleyeceği politikalar değerlendirildi.

Müşteri odaklı yaklaşım stratejisinin yanı sıra yolculara daha iyi hizmet verebilmek için fikir alışverişinde bulunuldu. Yönetim kurulu üyeleri Rahmi Durmaz ve Ahmet Demir'in de eşlik ettiği toplantı sonrası yönetim kurulu üyeleri, "Truva turizm olarak Çanakkale'nin Markası olduğumuzu ve yolcularımıza en iyi hizmeti sunmaya çalıştığımızı her fırsatta dile getiriyoruz. En iyi hizmeti sunabilmek için şubelerimizle toplantılar yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Trakya bölgemizde bulunan şubelerle de önümüzdeki hafta toplanıyor olacağız. Toplantılarımızın amacı şubelerimizin şirket politikaları çerçevesinde çalışmalarını ve kalitemizi her mecrada ortaya koymalarını sağlamak. Bu meyanda görüş alışverişinde de bulunduk. Birinci sınıf hizmetimizi sürdürmek için hep beraber çalışıyoruz. Tüm şubelerimize kış aylarında eğitim desteği de sağladık. Her türlü sıkıntılarında da yanlarında olduk, olacağız. Hareketli geçecek yaz sezonumuzun hem yolcularımıza hem de şubelerimize hayırlı olmasını diliyoruz" dediler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Truva Turizm Yaz Dönemi Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement