Tsyd'den, Teknik Direktör Tütüneker Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tsyd'den, Teknik Direktör Tütüneker Açıklaması

Tsyd\'den, Teknik Direktör Tütüneker Açıklaması

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi'nden, Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'in yerel basına karşı tutumuna ilişkin bir açıklama yapıldı.

11.11.2013 15:46

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi'nden, Torku Konya spor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'in yerel basına karşı tutumuna ilişkin bir açıklama yapıldı.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilmesinin ardından maç sonrası Kulüp Başkanı Ahmet Şan'ın taktiksel anlamda eleştirdiği Tütüneker'in, hafta içinde antrenmanlara katılmadığını, takımın başında çıktığı idmanların ilk 15 dakikası dışında basın ve taraftara kapalı olduğunu anımsattı.

Tütüneker ile görüşmek isteyen spor gazetecilerinin taleplerinin, menajer Seyit İçgül tarafından "daha önemli işlerimiz var" denilerek geri çevrildiğini iddia eden Çınar, şunları kaydetti:

"Ziraat Türkiye Kupası maçında Spor Toto 3. Lig takımlarından Hacettespor'a 3-2 yenilen Torku Konyaspor kupadan elenirken, teknik direktör Tütüneker yine uzatılan mikrofonlara konuşmaktan kaçınmıştır. Yaşanan bu sürecin ardından, gazetelerin spor sayfalarında Tütüneker'in antrenmanlara çıkmadığı haberleştirilerek, kulüp yönetimi ile arasında oluşan görüş ayrılıkları da bir görev bilinciyle spor kamuoyuna aktarılmıştır. Pazar günü oynanan ve Torku Konyaspor'un 2-0 kazandığı Medical Park Antalyaspor maçına kadar spor basını ile görüşmeyi reddeden Tütüneker'in, alınan galibiyet sonrası hem yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, hem de basın toplantısında Konya yerel basınını 'itibarsızlaştırmaya' çalıştığı, üzülerek görülmüştür. 24 saat tesislerde kaldığını söyleyen Tütüneker, röportaj taleplerinin geri çevrilmesinin hatırlatılması üzere sinirlenerek sesini yükseltip spor basınını eleştirmeyi sürdürmüştür. TSYD yönetimi olarak, Tütüneker'i bu davranışından dolayı kınayarak, basına karşı daha saygılı olmaya davet ediyoruz." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tsyd'den, Teknik Direktör Tütüneker Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement