TÜMSİAD Batmanda İffar Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Yerel

TÜMSİAD Batmanda İffar Etkinliği Düzenledi

TÜMSİAD Batmanda İffar Etkinliği Düzenledi

TÜMSİAD, Batmanda düzenlediği iftar yemeğinde iş adamlarına yatırım çağrısı yaptı.

21.06.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜMSİAD'tan geleneksel iftar yemeği

TÜMSİAD Batman Şubesi, geleneksel olarak düzenlediği iftar programında kentteki işadamlarını bir araya getirdi.

İftar programının ardından açıklamada bulunan TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, çatışmaların bölge ekonomisine ciddi zarar verdiğini belirterek, hükümetin bölge için ekstradan teşvik paketleri hazırlayıp, yatırımcılara faizsiz kredi desteği sağlanması gerektiğini söyledi.

İftar programına, Batman Vali Yardımcısı Cihat Arık, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, BATSO Başkanı A.Kadir Demir, TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, bazı kamu kurum müdürleri, TÜMSİAD Batman üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı.

TÜMSİAD Şube Başkanı Yeşilyurt, iftar programında yaptığı açıklamada, barış ve huzur temennisinde bulundu. Yatırıma yönelik açıklama yapan Yeşilyurt, "Yatırım sağlam bir liman istiyor. Siyasi dengeler değiştiği zaman ticari hayat ta bundan çok çabuk etkilenebiliyor. Bölgemiz çok avantajlı bölge olmasına rağmen son bir yılda yaşanan olaylar, akabinde iki tane seçimin yaşanması, ilk seçimden sonra hükümetin kurulmaması, hendek ve barikat siyaseti maalesef ciddi anlamda bizi etkilemiştir. Yatırım yapmak isteyen arkadaşlarımız yatırımlarını bekletmektedir. Bazı yatırımcılarımız da yatırımlarını geri çekmeyi düşünmeye başladılar. Temennimiz, kısa sürede olayların bitmesidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TÜMSİAD Batmanda İffar Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement