Tümsiad Kocaeli Şubesi'nden Marka'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tümsiad Kocaeli Şubesi'nden Marka'ya Ziyaret

Tümsiad Kocaeli Şubesi\'nden Marka\'ya Ziyaret

Kocaeli Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), yönetim değişikliğinin ardından Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan'ı ziyaret etti.

13.01.2012 17:57

Kocaeli Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), yönetim değişikliğinin ardından Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan'ı ziyaret etti.

Ziyarette TÜMSİAD Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, Genel Sekreter Sabri Akyol, Başkan Yardımcısı İrfan Barış, Eğitim Komisyonu Başkanı Şener Özen, Gençlik Komisyonu Başkanı Bilal Başçı ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı İbrahim Yıldırım, Siyasi ve Bürokratik İlişkiler Komisyonu Başkanı Hasan Kanca hazır bulundu.

Genel Sekreter Erkan Ayan, TÜMSİAD ve benzeri işadamı derneklerinin stratejik imkanlardan yararlanıp farklı sektörlere yatırım yapmalarının beklendiğini, Ajans olarak işbirliklerinin güçlenmesi ve işletmelerin rekabet güçlerinin artması için devlet desteklerinden yararlanması noktasında her zaman destekçi olmaya hazır olduklarını belirtti. Erkan Ayan, KOSGEB İşbirliği-Güçbirliği Desteği ile asgari 5 işletmenin bir araya gelmesi sonucu kurulacak işletici kuruluşun 250 bin TL hibe ve 500 bin TL faizsiz kredi almasının mümkün olduğunu ifade etti.

TÜMSİAD Kocaeli Başkanı Erdoğan Yılmaz da verdiği bilgiler için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan'a teşekkür ederek

bu dönemde ortaklık projelerine önem vereceklerini, güç birliği ile oluşturacakları yüksek sermayeli firmalar ile devlet desteğini de alarak KOBİleri büyütmek amacında olduklarını ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümsiad Kocaeli Şubesi'nden Marka'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement