Tümsiad Şube Başkanı Engiz'den Esogü Rektörü Prof. Dr. Gönen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tümsiad Şube Başkanı Engiz'den Esogü Rektörü Prof. Dr. Gönen'e Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Başkan Yardımcısı Selami Uzun, Eğitim Komisyon Başkanı Zafer Tetik, İl Genel Sekreteri Recep Özyıldırım, Genç TÜMSİAD Başkan Yardımcısı Hakan Önder, Eskişehir...

17.09.2012 13:40

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Başkan Yardımcısı Selami Uzun, Eğitim Komisyon Başkanı Zafer Tetik, İl Genel Sekreteri Recep Özyıldırım, Genç TÜMSİAD Başkan Yardımcısı Hakan Önder, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen'i makamında ziyaret etti.

Engiz, ziyarette yaptığı konuşmada, TÜMSİAD olarak toplumların gelişmesi, bireylerin kendi sorunlarının çözümüne yönelik örgütlü çalışmalara katılma düzeyiyle ilgili çalışmalara yaptıklarını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının, güç birlikleri oluşturarak sorunlara etkili çözümler üretebilmek için kurulduklarını kaydetti.

Prof. Dr. Gönen de göreve başladıktan sonra üniversite-sanayi işbirliği kapsamında projeler geliştirdiklerini ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yapmaya açık olduklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından Engiz, Prof. Dr. Gönen'e plaket verdi.

Muhabir: Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tümsiad Şube Başkanı Engiz'den Esogü Rektörü Prof. Dr. Gönen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement