Tunç, "Bartın Belediyecilikte 13 Yıl Kaybetti" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Tunç, "Bartın Belediyecilikte 13 Yıl Kaybetti"

Tunç, "Bartın Belediyecilikte 13 Yıl Kaybetti"
04.01.2014 10:09

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Bartın’ın Cemal Akın ve Rıza Yalçınkaya’nın Belediye Başkanlığı yaptığı son 13 yılda belediyecilikte büyük bir kayba uğradığını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Bartın'ın Cemal Akın ve Rıza Yalçınkaya'nın Belediye Başkanlığı yaptığı son 13 yılda belediyecilikte büyük bir kayba uğradığını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 30 Mart Yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kentin belediyecilik alanındaki en temel sorunlarının dahi çözülemediğini belirten Milletvekili Tunç, 30 Mart tarihi itibariyle bu kötü gidişat AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay ile son bulacak ve Bartın şehircilikte büyük projelerin hayata geçtiği, Bartınlıların yaşamaktan huzur bulduğu, onur ve gurur duyduğu bir şehir haline geleceğini söyledi.

Bartın'ın belediyecilikte son 5 yıl Cemal Akın, ondan önceki 8 yıl da Rıza Yalçınkaya olmak üzere toplam 13 yıl kaybettiğini belirten Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bu gün Bartın belediyecilikteki en temel sorunları çözememişse, Bartın'ın musluklarından içilebilir su akmıyorsa, Bartın'ın çöpleri İnkumu'nun tepesinde yanmaya devam ediyor ve etraf kokudan geçilmiyorsa, Bartın'ın kanalizasyonu güzelim Bartın Irmağına akıyorsa, Bartın'da trafik sorunu, otopark sorunu, imar sorunu çözülememişse, Bartın Belediyesi 90 trilyon borca batırılmışsa, küçük bir yağmurda yaka selleri şehir merkezini alıp götürüyorsa, belediye olarak bir gençlik merkezi, spor tesisi, kültür merkezi, nikah salonu, engelliler ve yaşlılar için yaşam merkezleri, kadın sığınma evi gibi sosyal projeler gerçekleştirilememişse, Bartın'ın nefes alabileceği geniş şehir parkları yapılmamışsa bunun sorumluları son iki dönem Bartın Belediye Başkanlığı yapan Cemal Akın ve M. Rıza Yalçınkaya'dır" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunç, 'Bartın Belediyecilikte 13 Yıl Kaybetti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement