Tunceli'de Çevre Temizliği Kampanyası - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Tunceli'de Çevre Temizliği Kampanyası

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Tunceli'de, Munzur ve Pülümür vadilerinde düzenlenmesi planlanan çevre temizliği kampanyası olumsuz hava koşulları gerekçesiyle iptal edildi.

Tunceli'de, Munzur ve Pülümür vadilerinde düzenlenmesi planlanan çevre temizliği kampanyası olumsuz hava koşulları gerekçesiyle iptal edildi.

Tunceli Valiliğinin öncülüğünde, Belediye, İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, çevre örgütleri ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bu gün 09.00'da gerçekleştirilmesi planlanan "Temiz Çevrem" temizlik kampanyası sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle ertelendi.

Belediye anons aracından yapılan duyuruda, Pülümür ve Munzur Vadilerinde yapılması planlanan çevre temizliği kampanyasının ertelendiği belirtildi.

Kaynak: AA