Tunceli'de Mavi Kapağa Plaket - Son Dakika
Yerel

Tunceli'de Mavi Kapağa Plaket

Tunceli'de mavi kapak toplama kampanyası kapsamında 200 bin kapak toplayan Anadolu Öğretmen Lisesine, Bedensel Engelliler Derneği tarafından plaket verildi.

02.12.2011 18:21

Tunceli'de mavi kapak toplama kampanyası kapsamında 200 bin kapak toplayan Anadolu Öğretmen Lisesine, Bedensel Engelliler Derneği tarafından plaket verildi.

Anadolu Öğretmen Lisesi Metin Bostancıoğlu Konferans Salonunda düzenlenen törene, Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şube Başkanı Bedri Es, okul müdürü İrfan Doğan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kampanyayı başlatan öğrenciler adına yapılan konuşmanın ardından söz alan okul müdürü İrfan Doğan, kampanyaya gösterilen duyarlılığın kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Okul olarak başarılı olmalarının önemli olduğunu, ancak bunun tek başına bir kriter olmadığını ifade eden Doğan, "Hepimizin dünya varlığına, insanlığa katkı sağlamak gibi bir amacı da olmalıdır. Bu da insan olmaktan geçiyor. Asıl olan, sadece kendimize dönük beklentiler içinde olmayarak insana, çevreye, her türden canlıya duyarlı olmaktır" dedi.

Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şube Başkanı Bedri Es de duyarlılıklarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek, engelli olmanın bir tercih olmadığını, bu durumun herkesin başına gelebileceğini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul ise kampanyaya Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olarak katkı sunduklarını belirterek, "Katkı sunmaktan da şeref duyduk. Önümüzdeki günlerde tüm eğitim kurumlarımızda da böyle bir kampanya yapmayı düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Bedensel Engelliler Derneği tarafından hazırlanan plaketler, Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, okul müdürü İrfan Doğan ve öğrencilere verildi. Plaketleri, dernek başkanı Bedri Es takdim etti.

"250 Bin Mavi Kapağa Bir Tekerlekli Sandalye Kampanyası" kapsamında, Tunceli Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin kapak toplama etkinliği düzenlediği, kampanyaya Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, okul idarecileri, öğretmenler, okul personeli ve öğrencilerin destek verdiği belirtildi.

- TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Mavi Kapağa Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement