Tunceli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları ile Tunceli Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler, dostluk maçı yaptı.
Atatürk Stadı'ndaki maça takımlar, "Dün ile bugün savaşırsa kaybeden yarın olur" yazılı pankartla çıktı. Maçın başlama vuruşunu, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ ile Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz yaptı. Karşılaşmayı üniversite öğrencilerinden oluşan takım, 5-1 kazandı.
Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Halkımızın huzur ortamının tadına varmasını sağlamak lazım. Şu anda o sağlandı. Huzur ortamının tadını alan milletimiz bir daha vazgeçmeyecek" diye konuştu.
Rektör Boztuğ ise "Ne mutlu ülkemizde demokrasi, insan hakları ve hukuku bu derece evrenselleştirme derecesine getiren yöneticilerimize" dedi. - TUNCELİ
Son Dakika › Yerel › Tunceli'de Polis ile Üniversite Öğrencileri Dostluk Maçı Yaptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.