Turgutlu Belediye Başkanı Akın'dan Sma Hastası Duru'ya Destek - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediye Başkanı Akın'dan Sma Hastası Duru'ya Destek

Turgutlu Belediye Başkanı Akın\'dan Sma Hastası Duru\'ya Destek

Manisa'da SMA Tip-1 hastası Duru için yardım gecesi düzenlendi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve eşi Sabriye Akın da geceye canlı yayın konuğu olarak destek verdi.

04.04.2023 14:06  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da SMA Tip-1 hastası Duru için yardım gecesi düzenlendi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve eşi Sabriye Akın da geceye canlı yayın konuğu olarak destek verdi.

Duru Sağlık'ın zolgensma gen tedavisi için Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü Konferans Salonu'nda yardım gecesi düzenlendi. Gecede Duru Sağlık'ın tedavisi için ihtiyaç duyulan paranın önemli bir kısmı toplandı. Geceye; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve eşi Sabriye Akın telefonlara bakarak destek sundu.

Başkan Akın, "Biz böyle bir kampanyayı Turgutlu'da yürüttük. SMA Tip-1 hastası İrem Nur bebeğimiz vardı. Onunla ilgili çok güzel çalışma yaptık ve mutlu sona ulaştık. İrem Nur bebeğimizin selamıyla geldim, ailesiyle görüştüm. Dubai'de tedavisini oldu. Son doz ilaçlarını alıyor. Bir aksilik olmazsa ona sözüm vardı; 'Top oynatacağım sana' diyordum. İnşallah top oynamaya başlayacak. Biz Turgutlu'da hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösterdik. Şimdi Duru kızımızın kampanyasında da göstereceğiz. Bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Duru kızımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını umut ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediye Başkanı Akın'dan Sma Hastası Duru'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement