Turizm Fakültesi'ne 55 Dönümlük Arazi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Turizm Fakültesi'ne 55 Dönümlük Arazi

Turizm Fakültesi\'ne 55 Dönümlük Arazi
26.09.2013 11:24

Antalya'nın Manavgat ilçesine kurulması planlanan Turizm Fakültesi konusunda açıklamalarda bulunan Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Hacer Bakır Sert,yer sorununun büyük ölçüde çözümlendiğini bildirdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesine kurulması planlanan Turizm Fakültesi konusunda açıklamalarda bulunan Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Hacer Bakır Sert,yer sorununun büyük ölçüde çözümlendiğini bildirdi.

Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Hacer Bakır Sert, ilçeye Turizm Fakültesi kazandırmak amacıyla Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Akdeniz Üniversitesi arasında bir ön protokol imzalandığını belirterek, "Şu anda fakültenin yapılacağı yer konusunda arazi sorunu çözüldü sayılır. Akdeniz Üniversitesi başvurusunu yaptı. İki hafta içerisinde Akdeniz Üniversitesi'ne arazi tahsisi tamamlanacak gibi görünüyor. Yaklaşık 55 dönümlük bir arazi söz konusu" dedi.

Üniversitelerin, bulundukları il ve ilçelere sosyo ekonomik katkılarının çok büyük olduğunu da sözlerine ekleyen

Sert, "Bir an önce Manavgat'a bu fakülteyi kazandırmalıyız ki, bu fakülte örnek olsun. Ardından daha önce dosyasını hazırlamış olduğumuz diğer fakültelerin de önü açılsın.Onlar da bir an önce yapılarak Manavgat'a kazandırılabilsin" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizm Fakültesi'ne 55 Dönümlük Arazi - Son Dakika


Advertisement