Turizmciler, Kuşadası Belediyesi'nin Kokteyli'nde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Turizmciler, Kuşadası Belediyesi'nin Kokteyli'nde Buluştu

Turizmciler, Kuşadası Belediyesi\'nin Kokteyli\'nde Buluştu

Kuşadası Belediyesi tarafından Hollanda'nın Utrecht şehrinde dün başlayan Uluslararası Turizm Fuarı'nda turizmcilere kokteyl verildi.

11.01.2012 18:03

Kuşadası Belediyesi tarafından Hollanda'nın Utrecht şehrinde dün başlayan Uluslararası Turizm Fuarı'nda turizmcilere kokteyl verildi. Büyük ilgi gören kokteylde, Hollandalı tur operatörleri ve Kuşadalı turizmciler bir araya geldi.

Kuşadası Belediyesi'nin Uluslararası Vakantiebeurs 2012 Utrecht Turizm Fuarı'nda açtığı stantta gerçekleşen kokteyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Lahey Tanıtma Müşaviri Enis G. Tataroğlu, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Zeki Can, İzmir Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Kuşadası Belediyesi Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç, Belediye Meclis Üyeleri Tacettin Özden ve Yusuf Güneş,Muşti Demiroğlu, Kuşadası Ticaret Odası Başkan Vekili Bülent Bakyaz, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Peninsula Turizm'in sahibi Tevfik Bağcı, Sea Light Oteli sahibi Hüsnü Uçar, Sea Light Otel Müdürü Turhan Kesim, Sürmeli Otel Genel Müdürü Sadun Alp, Aqua Fantasy Resort Otel Genel Müdürü Haluk Alay, Pine Bay Tatil Köyü Genel Müdürü Tayfun Güleryüz, Aqua Fantasy Su Parkı Genel Müdürü Aşkın Altıparmak ile çok sayıda otel ve seyehat acentesi yöneticisi, Hollandalı çok sayıda tur operatörü, Kuşadası ve Ege Bölgesi'nden çok sayıda turizmci katıldı.

Büyük ilgi gören Kuşadası Belediyesi kokteyli Kuşadalı turizmciler ile Hollandalı tur operatörlerini bir araya getirdi. Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi ve Kültür-Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç, 3 sezon önce başlatılan tanıtım çalışmalarının her geçen yıl daha da üst düzeye çıktığına dikkati çekerek, " Hollanda pazarı Kuşadası için büyük önem taşıyor. Düzenlediğimiz kokteylde turizmciler ile Hollandalı yabancı tur operatörlerini bir araya getirdik. Gösterilen ilgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kuşadası'nın tanıtım alanındaki sorununu süratle gidermeyi hedefledik ve şimdi bunu adım adım başarıyoruz. Burada örnek bir tanıtım çalışması sergiliyoruz. Diğer turizm bölgelerinden gelen ve standımızı ziyaret üstü düzey temsilciler tarafından da çalışmalarımız büyük takdirle karşılanıyor. Kuşadası'nın kısa süre içerisinde göstermiş olduğu tanıtım hamlesini örnek olarak görüyorlar. Çünkü tüm kurumsal ve özel temsilciler uyum içerisinde Kuşadası Belediyesi standı içerisinde çalışma yapıyorlar. Kuşadası'nın Ege Bölgesi içerisinde bir çekim merkezi olduğu ve Ege turizminin amiral gemisi olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor. Kokteylimize katılan ve bize destek herkese, turizmcilere teşekkür ediyorum " dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizmciler, Kuşadası Belediyesi'nin Kokteyli'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement