Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak-Düzce Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak-Düzce Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak-Düzce Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak-Düzce Şubesinin 5.Olağan Genel Kurulu, Zonguldak Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

26.10.2013 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak- Düzce Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu, Zonguldak Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurula, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Gürkan Gülay, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı şube başkanları ve davetliler katıldı.

Olağan Genel Kurulda, saygı ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan kurula Kadir Bacıoğlu, Arzu Kara ve Kamil Bayrak seçildi.

Ardından konuşma yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak Şube Başkanı Halil Korkmaz, "Yapmakta olduğumuz hak arama mücadelemiz eksikliklerin tamamlanarak birlik ve beraberlik içinde karşılıklı sevgi ve saygının hakim olduğu bir anlayışla ve heyecanla tazeleyerek hedefe doğru emin adımlarla koşmalıdır. Diyanet İşleri Bakanlığı çok önemli bir kurumdur. Çalışanları da o derece de önemlidir. Memleketin huzuru ve asayişinde diyanetin ve din görevlilerinin payı vardır. İnsanımızın acısını, mutluluğunu paylaşan, gelecek nesillere Allah, Peygamber, vatan ve millet sevgisini aşılatan anne, babaya itaati hatırlatan, Hayri hizmetlerde rehberlikte bulunan, sosyal kamu hizmeti veren diyanet ve din görevlilerinin yaptığı iş çok iyi algılanmalıdır. Din görevlileri toplum içinde, insanların arasında 24 saat hizmet sunan devletin memurlarıdır. Kongre sonrasında birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden üye çalışmalarına hemen başlamalıyız. Sadece yönetime giren arkadaşlarla değil, her kademedeki üye arkadaşlarla beraber Türk Diyanet Vakıf-Sen bayrağını en kısa zamanda layık olduğu yere taşımalıyız. Dikkate alınan bilgi ve itibar gören sorumlu sendikal mücadele için çıktığımız bu yolculuğumuz hayırlı olsun. Olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşma yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen Düzce Temsilcisi Muhammet Öztürk ise "5. olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin geleceği için hep beraber el ele vererek çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız" diye konuştu.

Olağan Genel Kurula katılan, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Gürkan Gülay, Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ve ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen ise konuşma yaparak, Türk Diyanet Vakıf-Sen'in 5. Olağan Genel Kurulu'nun Zonguldak ve ülke için hayırlı olmasını söylediler.

Konuşmanın ardından, denetim ve faaliyet raporları okundu. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Halil Korkmaz güven tazeledi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak-Düzce Şubesi yönetim kuruluna Halil Korkmaz, Yüksel Keskin, Özdemir Kermen, Engin Karaca, Avni Demirbaş, Okan Yılmaz ve Muhammet Öztürk. Denetim kuruluna, Durmuş Alaca, Tayfun Sülek, Murat Kara, Eyüp Usta ve Nurettin Tektin. Disiplin Kuruluna, Mehmet Danacı, Fatih Sarıtaş, Muhammet Çiçek, Recep Kırkıl ve Salim Yılmaz. Üst Kurul Delege listesine ise Halil Korkmaz, Yüksel Keskin ve Özdemir Kermen seçildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak-Düzce Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement