Türk Eğitim-Sen'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

23.11.2012 17:01

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Ata, yayımladığı kutlama mesajında, yılda bir kez de olsa hatırlanmanın verdiği mutluluğu hep birlikte yaşayacaklarını belirtti.

24 Kasım Öğretmenler Gününün anlam ve ruhunun yok edilmeye çalışıldığını savunan Ata, şunları kaydetti:

"Başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, bu vatana hizmet etmiş değerli eğitimciler unutturulmaya çalışılmaktadır. Bu şekildeki bir hareketle zaman içerisinde devlet, eğitim öğretim işlerini özel okullara ve belediyelere bırakma niyetindedir. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Anayasa'nın 128. maddesi değiştirilerek devlet memurluğu ve iş güvencesi yok edilmeye çalışılmaktadır. Biz, her şeye rağmen 24 Kasım Öğretmenler Gününü unutmayacağız, unutturmayacağız ve kutlamaya devam edeceğiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun."

Muhabir: Mümin Altaş

Yayıncı: Metin Bolat - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement