Türk Kamu Sen'den "Demokratikleşme Paketi"Ne Tepki Eylemi - Son Dakika
Yerel

Türk Kamu Sen'den "Demokratikleşme Paketi"Ne Tepki Eylemi

Türk Kamu Sen\'den "Demokratikleşme Paketi"Ne Tepki Eylemi

Türk Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliği "Demokratikleşme Paketi"ne tepki eylemi düzenledi.

02.10.2013 13:54

Türk Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliği "Demokratikleşme Paketi"ne tepki eylemi düzenledi.

Türk Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliği, geçtiğimiz pazartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Demokratikleşme Paketi"ne tepki göstermek amacıyla gösteri düzenledi. Manolya Meydanı'nda düzenlenen gösteriye MHP Manisa İl Başkanı Mehmet Ödemiş, MHP Manisa Teşkilatı ve Türk Kamu Sen'e bağlı sendikalar da destek verdi. "Türk Öğün Çalış Güven", "Ne Mutlu Türküm Diyene" dövizleriyle bir müddet slogan atan grup ardından basın açıklaması yaptı. Demokratikleşme Paketi'ni baldıran zehri olarak nitelendiren, Türk Kamu Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Genç yaptığı basın açıklamasında, "Bu paketle, 30 yıl boyunca ülkemizi bir kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi, özel okullarda hayat bulmakta, bölücülerin çok dilli toplum hayali, Hükümet eliyle gerçekleştirilmektedir. Bununla ana dilde eğitim, terör örgütünün müktesebatına geçirilmekte, milletimizin arasındaki iletişim koparılmak istenilmektedir. Alfabemizde olmayan harflerin kullanılmaya başlamasının ve isteyen herkesin her dilde eğitim yapabilmesinin ardından gidilen yol, çok dilli, çok milletli, çok başlı, bölünmüş bir Türkiye'ye çıkmaktadır." dedi.

"BEBEK KATİLİ EŞ BAŞKAN OLARAK SİYASET YAPACAK"

Pakette yer alan siyasi partilere üye olma yasağının kaldırılması konusundaki endişelerini dile getiren Genç, "Başbakan, Siyasi Partiler Kanunundaki, siyasi partilere üye olmayı yasaklayan bütün maddelerin kaldırılacağını beyan etmiştir. Halihazırda terör eyleminden dolayı mahküm olanların siyasi partilere üye olması yasaktır. Bu yasağın kalkması, siyasi partilere eş başkanlık sisteminin getirilmesi ile birlikte değerlendirildiğinde bebek katilinin, bir partiye eş başkan olarak siyasete atılmasının önünü açacak bir uygulama olacaktır." şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından grup hep bir ağızdan Andımız'ı okuyarak olaysız şekilde dağıldı. Ayrıca Türk Kamu Sen Manisa İl Temsilciliği ve Türk Sağlık Sen Manisa İl Başkanlığı binasına asılan ve üzerinde Andımız yazılı pankart da dikkat çekti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kamu Sen'den 'Demokratikleşme Paketi'Ne Tepki Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement