Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesinden Engellilere İftar - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesinden Engellilere İftar

Türk Kızılay\'ı Çubuk Şubesinden Engellilere İftar

Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi ilçedeki engelli ve yakınları için düzenlediği iftarda vatandaşları bir araya getirdi.

10.07.2014 00:34

Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesi ilçedeki engelli ve yakınları için düzenlediği iftarda vatandaşları bir araya getirdi.

İlçedeki eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören engelli öğrencileri ve yakınları Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesi tarafından verilen iftarda buluştu.

Türk Kızılay'ı Konferans ve Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan, İlçe Müftüsü Bilal Kara, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, belediye meclis üyesi Harun Olmuş, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Çubuk Platformu Başkanı Şuayip Yaman, güvenlik güçleri, engelliler ve yakınları katıldı.

İftar öncesi davetlilere hitaben konuşan Koç, davetlerine katılan herkese teşekkür etti.

İki gün üst üste verecekleri iftarlarda çok özel davetlileri ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını vurgulayan Koç, şunları söyledi:

"Türk Kızılay'ı 1868'den bu yana ulusal ve uluslararası alanda her türkü koşulda insanların açısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir çıkar gözetmeyen ülkemizin en köklü ve en güçlü yardım kuruluşlarından biridir. 147 yıldır insan onurunun korunması amacıyla gönüllü olarak çalışmalarını yürüten Türk Kızılay'ı günümüze kadar yüz binlerce aileye yardım eli uzatmış, kuruluş felsefesi gereği dünyanın neresinde olursa olsun, insan acısını dindirmek için sonsuz bir özveriyle çalışmaktadır. Bizlere her etkinliğimizde özellikle kan bağışı ve yardım toplama kampanyaları konusunda yardımlarını esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan sağduyulu Çubuk halkına da teşekkür ederim. İftarımızı onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Ayrıca Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'a ve Türk Kızılay'ı Ankara Şubesi Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu'na destek ve katkılarından dolayı, şahsım ve çalışanlarımız adına teşekkürü bir borç bilir, şükranlarımızı sunarız."

Çok özel bir iftar sofrasında kendilerini bir araya getiren Türk Kızılay'ına ve çalışanlarına teşekkür eden İlçe Müftüsü Bilal Kara ise "İnsanlara yardım için çalışan ülkemizin en önemli kuruluşu, bugünde bu güzel tablonun oluşmasını sağlamıştır. Sizleri bizlerle, bizleri de sizlerle buluşturmuştur. Allah razı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından iftar duası okundu. Oruçların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sabi 3 engelliye Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesinden Engellilere İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement