Türk Metal Sendikası'ndan Bursaspor'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türk Metal Sendikası'ndan Bursaspor'a Ziyaret

Türk Metal Sendikası\'ndan Bursaspor\'a Ziyaret

Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi Başkanı Kemal Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nı ziyaret etti.

02.06.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi Başkanı Kemal Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nı ziyaret etti.

Durmaz ve diğer sendika yönetim kurulu üyelerini Özlüce Tesisleri'nde Recep Bölükbaşı, yöneticiler Nihat Sapan, Nihat Akınoğlu, Nejat Çölek, Alper Tnga Çevik, Enver Kumova, Abdülkadir Özgörüş ve Ali Büyükkurt karşıladı.

Türk Metal Sendikası'nın Türkiye genelinde 180 bin üyesi bulunduğunu ifade eden Durmaz, "Bursa'da da 40 bin üyemiz var. Geçen sezon toplu halde Burssapor maçları için kombine bilet aldık. Bu sezon da çok sayıda kombine bilet almak istiyoruz" dedi.

Genel Başkan Pevrul Kavlak'ın yoğunluk nedeniyle bu ziyarete katılamadığını dile getiren Durmaz, "Geçtiğimiz günlerde genel başkanımız 'Bursaspor'un formasına küçük bir reklam verebilir miyiz?' dedi. Anlaşırsak neden olmasın. Biz istiyoruz. İnşallah Bursaspor'u daha yukarılarda göreceğiz. Bursaspor ile gurur duyuyoruz" dedi.

Recep Bölükbaşı da sivil toplum kuruluşlarının desteğini çok önemsediklerini belirtti.

Bursaspor'un başarılı olabilmesi için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Bölükbaşı, "Bursaspor'un kenetlenmeye ihtiyacı var. Hepimizin amacı Bursa kentine faydalı olabilmek. Bursa markası çok büyük. Bursa sanayisi ile aynı zamanda işçi kenti. Geçtiğimiz gün reklamı konusunu görüşmüştük. Aslında forma reklamı çok yakışır. Sizin bu yaklaşımınız bizleri heyecanlandırdı" diye konuştu

Bölükbaşı, önümüzdeki günlerde TOFAŞ ve OYAK Renault firmalarının üst düzey yöneticilerini ziyaret edeceğini sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Metal Sendikası'ndan Bursaspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement