Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü

Adıyaman'da Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıl dönümü kutlandı.

10.04.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği kutlama programı Adıyaman Valiliği önündeki Atatürk büstüne çelenk konulması ile başladı.

Kutlama programında bir konuşma yapan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, polis teşkilatının sahip olduğu teknolojik imkanlarının gelişmesi, eğitimli personelinin artması gerekse de tecrübesinin artması ile diğer ülke polislerini gıpta ettirecek duruma geldiğini söyledi.

Sodan, şunları kaydetti:

"Polis teşkilatımız kanunların verdiği yetki içerisinde halkımızın huzur, can ve malını koruyan önemli bir kurumdur. Son yıllarda gerek sahip olduğu teknolojik imkanlarının gelişmesi gerek eğitimli personelinin artması gerekse de tecrübesinin artması diğer ülke polislerini gıpta ettirecek duruma gelmiştir. Toplumsal alanda geliştirdikleri projeler ile halkla bütünleşmede önemli çalışmalar yapmaktadırlar. Her geçen teşkilatımız çalışmalarını arttırmaktadır.

Delillere ve suçluları kısa sürede ulaşan teşkilatımız, halk nezdinde büyük bir takdirle karşılanmaktadır. Polisimiz artık daha iyi bir hizmet vererek temel hak ve özgürlüklere riayet etmektedir. Daha şeffaf olarak çalışmaktadır. Ben bu çalışlarını yürekten kutluyorum."

Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ise 167 yıllık teşkilatın şerefli bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği zor ve meşakkatli görevi başar ile sürdürdüğünü söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ve hediyeleri verildi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement