Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(KESOP) Başkanı Bahamettin Öztürk, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Öztürk, mesajında, Ahilik anlayışı ile hareket eden Kırşehir esnafının geçmişte olduğu gibi, yarın da aynı anlayışla hareket ederek, emniyet teşkilatının yanında olacağını ifade etti.
Polisin, ülkenin güvenlik ve huzurunu sağlamakla görevli olduğunu belirten Öztürk, "Emniyet teşkilatımız, halkın can ve mal güvenliğini muhafaza eden, yardım isteyenlere gece gündüz demeden, gözünü kırpmadan, kanunun verdiği vazifeleri yerine getirmektedir. Laik Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan Türk polis teşkilatının 168'ıncı kuruluş yılını kutlar, vatan uğruna canlarını veren şehit polisleri de saygı ile andığımızı belirtmek isterim" dedi.
Yayıncı: Abdullah Yıldız - KIRŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Türk Polis Teşkilatının 168'inci Kuruluş Yılı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.