Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şubesine Yeni Aday - Son Dakika
Yerel

Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şubesine Yeni Aday

Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şubesine Yeni Aday

Türkiye Kamu-Sen7e bağlı Türk Sağlık Sen Balıkesir Şubesinin olağan genil kurulu öncesi yeni bir aday çıktı.

20.11.2013 18:00

Türkiye Kamu-Sen7e bağlı Türk Sağlık Sen Balıkesir Şubesinin olağan genil kurulu öncesi yeni bir aday çıktı. Balıkesir Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapan Musa Bilal Türk Sağlık Sen'de yapılacak olan 5. Olağan Genel Kurulda başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

KAMUOYU, "SÜNNETÇİ MUSA" OLARAK TANIYOR

Balıkesir Devlet Hastanesi bahçesinde basın açıklaması yapan başkan adayı Musa Bilal, Devlet Hastanesinde acil serviste sağlık memuru olarak çalıştığını, değişik zamanlarda işyeri temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Sendikasının çeşitli kademelerinde de görev aldığını anlattı. Sivil toplum örgütü olarak Türk Sağlık Sen'in daha çok güçlü olması gerektiğini kaydeden Musa Bilal, "Yönetime talibiz, iyi bir yönetimimiz var. Üyelerimizi sık sık ziyaret ederek hukuki problemlerini ve idari problemlerini çözeceğiz. Bu şekilde de aksiyonel bir sendika olacağız. Artık kan değişiminin şart olduğunu, hareketli bir sendikacık yapılmasını gerektiğini üyelerimiz istiyor ve bize güveniyorlar" dedi.

Sağlık çalışanları olarak zor bir görev yaptıklarını ifade eden Musa Bilal seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirtti. Türk Sağlık-Sen başkan adayı Musa Bilal, "Bizler canla başla çalışıyoruz. Sağlık personeli olarak saldırılara uğruyoruz. Hasta hakları var deniliyor ama personelin hakları düşünülmüyor, personelinde hakları var. Sendika Başkanı seçilirsem küfürlü ve fiili saldırılara uğrayan personelimin haklarını arayacağım. Sendikamızın iyi yönetilmediğini düşünüyorum ve Başkanlığa aday oldum. Başkan seçilirsem personelimin haklarını koruyacağım ve sendikamız bizim dönemimizde adını daha çok duyuracak" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Sağlık-Sen Balıkesir Şubesine Yeni Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement