Türk Telekom 2011 Yılında Hedefine Ulaştı - Son Dakika
Yerel

Türk Telekom 2011 Yılında Hedefine Ulaştı

Türk Telekom 2011 Yılında Hedefine Ulaştı

Manisa Türk Telekom İl Müdürü İsmail Uzel, 2011 yılı hedeflerinin tamamını yerine getirdiklerini belirterek, 2012 yılı için hedeflerini açıkladı.2012 yılında hedeflerinde çıtalarını yükselttiklerini kaydeden Uzel " İl Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında bulunan müşterilerimize kaliteli, kesintisiz ve çağın gereği olarak yüksek verimlilikte geniş band hizmetinin verilebilmesi için faaliyetler yürütülmektedir.

10.01.2012 16:37

Manisa Türk Telekom İl Müdürü İsmail Uzel, 2011 yılı hedeflerinin tamamını yerine getirdiklerini belirterek, 2012 yılı için hedeflerini açıkladı.

2012 yılında hedeflerinde çıtalarını yükselttiklerini kaydeden Uzel " İl Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında bulunan müşterilerimize kaliteli, kesintisiz ve çağın gereği olarak yüksek verimlilikte geniş band hizmetinin verilebilmesi için faaliyetler yürütülmektedir. Kırsal alandaki internet sorunlarının çözümü için köy ve mahallelerimize ilk etapta 45 adet fiber optik kablo ile çalışan sistem kurulmuştur. Büyük merkezlerimizde (Manisa, Turgutlu, Salihli, Alaşehir, Akhisar, Soma, Demirci) geniş band (internet) hizmetimizin sorunsuz verilebilmesi için fiber optik kablodan çalışan sistemler kurulmuştur. Manisa merkezin şu anda en hızlı gelişen yeri olan Güzelyurt, Hafsa Sultan ve 2.Anafartalar Mahallelerinin tamamını kapsayacak şekilde FTTH/B (eve kadar fiber) projesi hazırlanarak tatbikatı tamamlanmıştır. Bu proje sayesinde adı geçen mahallelerde 1000 Mbps'e kadar İnternet verilebilecek, arıza giderme kolaylaşacak aynı zamanda müşteri memnuniyeti artacaktır. " dedi

MULTİMEDYA ANKESÖRLER KURULDU

Uzel, " İl Genelinde bulunan 4 adet askeri birlikteki ankesör kullanım oranları dikkate alınarak, acemi er eğitimi için gelen vatandaşlarımızın kullanımına sunulmak üzere ankesör sayılarının arttırılması gerektiği tespit edilmiş ve ankesör sayısı arttırılmıştır. Değişik noktalara internet erişimi sağlayan Multimedya ankesörler kurulmuştur. Bina içi zayıf akım tesisatı (ankastre) bozulmuş olan hanelerin bir bölümünün ankastrelerinin yenilenmesi işi şirketimizce yapılmıştır. 2012 yılında da devam edilecektir. Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile imzalanan protokol gereği FTTH (Fabrikaya kadar Fiber) uygulaması gerçekleştirilerek sistem devreye verilmiştir. Akhisar ve Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürlükleri ile İşbirliği Protokolü imzalanmıştır."diye konuştu.

MAHALLELERDE TİVİBU EV HİZMETİ VERİLEBİLECEKTİR

2012 yılı planlama faaliyetleri hakkında bilgi veren Uzel, "Manisa Birlik Kooperatifler Birliği alanındaki sitelerin site içi ankastreleri yenilenerek sorunsuz telefon ve internet hizmetinin verilmesi sağlanacaktır. Mevcut apartmanlardaki bozuk olan bina içi zayıf akım tesisatının (Ankastre) düzeltilmesi işlemlerine şirketimizce devam edilecektir. Uncubozköy Mahallesinin eve kadar fiber uygulamasına dahil edilmesi planlanmıştır. Projenin tamamlanması ile 2012 yılında yaklaşık 3 bin daire eve kadar fiber yapılmış olacaktır.

Müşterilerimize kesintisiz ve son teknolojiyi içeren kaliteli iletişim sunulması hedeflenmiştir. Akhisar ve Salihli

Organize Sanayi Bölgeleri için 2011 de imzalanan işbirliği protokolü gereği fabrikaya kadar fiber projelendirmesi ve tatbikatının tamamlanması hedeflenmektedir.

2011 yılında tamamlanan Manisa Organize Sanayi Bölgesinin genişleme alanı olan 4. bölüm 2. kısım için de FTTH projesi hazırlanması ve 2012 yılı içerisinde tatbik edilmesi planlanmıştır. Her türlü abonelik işlemlerini ve satış faaliyetlerini sahada gerçekleştirmek amacıyla Mobil Araç temin edilerek en seri şekilde hizmete başlanacaktır." ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Telekom 2011 Yılında Hedefine Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement