Türk Telekom'dan, 'Lokum' Tadında İnternet - Son Dakika
Yerel

Türk Telekom'dan, 'Lokum' Tadında İnternet

'lokum' hizmetini tanıttı.

25.01.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom, ev ve iş telefonu kullanıcısı olup internet hizmetinden faydalanmayan müşterilerini internetle tanıştıracağı,

'lokum' hizmetini tanıttı.

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Dilek Çetintaş, yaptığı yazılı açıklamada, lokum hizmetinin Türkiye'nin bilgi toplumu olması yolunda atılan önemli bir adım olduğuna inandıklarını belirtti.

İnternet kullanımını yaygınlaştırılarak geniş bant erişim pazarının büyümesine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Çetintaş, şunları kaydetti:

"Bu hizmetin bölgemizde yaygınlaşması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Türk Telekom, 'lokum' ile müşteri odaklı, bütünleşmiş iletişim çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler sunma stratejisini pekiştiriyoruz."

Çetintaş, lokum paketinin, ev ve iş telefonu kullanıcısı olup da internet hizmetinden yararlanmayanların faydalanabileceği bir hizmet olduğunu ifade ederek, "Hizmetten faydalanmak isteyenlerin telefon hatları ücretsiz olarak internet bağlantısına hazır hale getiriliyor. İnternete girmek için gereken tak çalıştır kablosuz modem ücretsiz olarak temin ediliyor. Kullanıcılar herhangi bir taahhüt, sözleşme ya da ücret talep edilmeden internet hizmetinden faydalanmaya hazır hale getiriliyor. Haber, spor, magazin, kadın ve aile, finans, eğlence, fırsat ve indirim gibi farklı kategorilerde birçok bilgi ve haberin yer aldığı lokum sitesi ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor" şeklinde bilgi verdi.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Telekom'dan, 'Lokum' Tadında İnternet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement