Türkiye Curling Karışık Çiftler Şampiyonası Erzurum'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Curling Karışık Çiftler Şampiyonası Erzurum'da Yapıldı

Türkiye Curling Karışık Çiftler Şampiyonası Erzurum\'da Yapıldı

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum’da organize edilen Türkiye Karışık Çiftler Curling Şampiyonası yapılan final müsabakaları ile tamamlandı.

09.02.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da organize edilen Türkiye Karışık Çiftler Curling Şampiyonası yapılan final müsabakaları ile tamamlandı.

Curling Arena'da düzenlenen şampiyonaya Türkiye'nin muhtelif illerinden 18 takım katıldı. 3 grup halinde yapılan müsabakalara ilgi oldukça yoğun oldu.

Final müsabakaları sonunda şampiyonluğu Öznur Polat ve Kadir Çakır kazanırken, ikinciliği Semiha Konuksever ve Bilal Ömer Çakır, üçüncülüğü de Zeynep Özmen ve Oğuzhan Karakurt elde etti.

Şampiyona sonunda düzenlenen törende dereceye giren sporculara madalyaları Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Türkez, Erim Erhan, Ahmet Hamdi Işık, ve Danışma Kurulu Üyesi Naci korucu tarafından verildi.

Şampiyonada birinci olan çiftler 18-25 Nisan 2015 tarihleri arasında Rusya'da düzenlenecek Dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Curling Karışık Çiftler Şampiyonası Erzurum'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement