Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Terörü Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Terörü Lanetledi

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Terörü Lanetledi

Türkiye Hokey Federasyonu olarak tüm camiamızla terörü şiddetle, nefretle lanetliyoruz diyen Başkan Sadık Karakan, İstanbul’daki terör saldırısını kınayarak, “Türkiye’de terör örgütleri ve terör destekçileri emellerine ulaşamayacaktır.

11.12.2016 18:32

Türkiye Hokey Federasyonu olarak tüm camiamızla terörü şiddetle, nefretle lanetliyoruz diyen Başkan Sadık Karakan, İstanbul'daki terör saldırısını kınayarak, "Türkiye'de terör örgütleri ve terör destekçileri emellerine ulaşamayacaktır. Yeter ki bir olalım, yeter ki birlik olalım" dedi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan İstanbul'da terör saldırısında şehit olan polis ve sivillere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi. Başkan Karakan, "Kahpe PKK ve DHKPC ile emellerine ulaşamayanlar şimdi DEAŞ, YPG gibi terör örgütlerini eklediler. Bu hain, alçak kahpe, cani örgütler masum insan ve memurlarımızı katlediyor, uluslararası medya terör örgütleri de dünyada yaygaralar koparıp, 'Türkiye'yi terör ülkesi' diye tanıtıyorlar, bundan sonra Türkiye'deki organizasyonlara engel olmak, turizmi sabote etmek, psikolojik ambargo uygulamak için akla hayale gelmeyecek yöntemlere baş vurmaya çalışıyorlar. Asla ırkçılık manasında söylemiyorum ama hakikaten Türk'ün Türk'ten başka hakiki dostu yoktur. Bu büyük millet binlerce yıldır nice büyük badireler atlatmış bu çakal sürülerine ve gizli işbirlikçilerine de asla pabuç bırakmayacaktır. Millet olarak tek yürek devletimizin yanında arkasında duracağız. Ölürsek şehit, kalırsak Gazi olarak yaşayacağız ama çok uyanık olmak, çok akıllı tedbirler almak zorundayız bunu da halihazırda hükumetimiz almaktadır. Ülkemize, milletimize, devletimize her zamankinden daha çok sahip çıkacak, sımsıkı kucaklaşıp kenetleneceğiz. Terör odaklarının ülkemizde gerçekleştirmek istediği oyunları oynamalarına asla izin vermeyeceğiz. Gün bir olma, birlik olma zamanıdır. İstanbul'da ki hain saldırılarda masumca can veren tüm kardeşlerimiz şehadete eriştiler, hepsine Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan şifa diliyorum. Bu canileri Allah kahr-ı perişan eylesin" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement