Türkiye'nin ABD Michigan Eyaleti Fahri Başkonsolosu Ural Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye'nin ABD Michigan Eyaleti Fahri Başkonsolosu Ural Açıklaması

18.10.2014 15:39

"Sahip olduğu iki üniversite, sanayi ve dinamizmi ile Eskişehir ve Michigan Eyaleti'nin East Lansing şehri arasındaki benzerlikler nedeni ile kardeş şehir ilişkisi geliştirmek istiyoruz"

Türkiye'nin ABD Michigan eyaleti Fahri Başkonsolosu Nurten Ural, "Sahip olduğu iki üniversite, sanayi ve dinamizmi ile Eskişehir ve Michigan Eyaleti'nin East Lansing şehri arasındaki benzerlikler nedeni ile kardeş şehir ilişkisi geliştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Türk-Amerikan Araştırma Derneği Turkish Resource Center Of North America Başkanı ve aynı zamanda da Türkiye'nin ABD Michigan eyaleti Fahri Başkonsolosu olan Ural ile öğretim üyesi Nuri Zeytinoğlu, Başkan Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Ural, sahip olduğu iki üniversite, sanayi ve dinamizmi ile Eskişehir ve Michigan Eyaleti'nin East Lansing şehri arasındaki benzerlikler nedeni ile kardeş şehir ilişkisi geliştirmek istediklerini vurguladı.

Büyükerşen ve Ural, Eskişehir ile East Lansing şehri arasında kültür, sanat ve sanayi alanlarında ilişkiler geliştirme konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin ABD Michigan Eyaleti Fahri Başkonsolosu Ural Açıklaması - Son Dakika


Advertisement