Türkiye'nin yerli çizgi film karakterleri 10 binin üzerinde çocukla buluştu - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin yerli çizgi film karakterleri 10 binin üzerinde çocukla buluştu

Türkiye'nin yerli çizgi film karakterleri 10 binin üzerinde çocukla buluştuDENİZLİ Türkiye'nin yerli çizgi film karakteri Niloya ve sevilen çizgi film Harika Kanatlar Müzikali ile çocukların yüzünü Denizli Büyükşehir Belediyesi, güldürmeye devam ediyor.

21.02.2022 13:22  Güncelleme: 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin yerli çizgi film karakterleri 10 binin üzerinde çocukla buluştu

DENİZLİ Türkiye'nin yerli çizgi film karakteri Niloya ve sevilen çizgi film Harika Kanatlar Müzikali ile çocukların yüzünü Denizli Büyükşehir Belediyesi, güldürmeye devam ediyor. 16 ayrı seansta binlerce çocuk için sergilenen müzikallerde çocukların mutluluğunu paylaşan Başkan Zolan, "Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz, her şeyimiz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak buluşturduğu sevilen çizgi film karakteri Niloya ile sevilen çizgi film Harika Kanatlar'ın müzikal gösterisini yoğun istek üzerine Denizli merkezde 35 ayrı ilkokulda öğrenim gören 10 binin üzerinde çocukla bir kez daha buluşturdu. Bu kapsamda Cumartesi ve Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu ile Mehmet Gazi Salonu'nda toplam 16 ayrı seansta Niloya ve Harika Kanatlar Müzikalleri Denizlili miniklerle buluştu. Niloya ile arkadaşları Tospik ile Mete'nin yer aldığı müzikal ile Harika Kanatların sevilen kahramanları Jet, Donnie ve Dizzy ile kutuplarda yaşayan sevimli dostların yer aldığı müzikal, aileleriyle birlikte salonları dolduran çocuklara unutulmaz bir hafta sonu tatili yaşattı. Çocukların büyük bir keyif aldığı oyunlarda keyifli şarkı ve özel sahne performanslarıyla sahne alan oyuncular büyük takdir topladı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Merkezi adeta şenlik alanına döndü, salonlardan kahkaha ve alkış sesleri eksik olmadı.

"Daha güzel etkinliklerde bir araya gelmeye devam edeceğiz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların çok sevdiği Niloya ile Harika Kanatlar Müzikali'ni yoğun istek üzerine yeniden miniklerle bir araya getirdiklerini söyledi. Çocukların mutluluğu için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, fedakarlıkları ve emekleri nedeniyle anne ve babalara teşekkür etti. Başkan Zolan, "Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz, her şeyimiz. Yoğun istek üzerine çocuklarımızın çok sevdiği Niloya ile Harika Kanatları getirdik. Daha güzel etkinliklerde inşallah bir araya gelmeye devam edelim" dedi.

Denizli'de sanatın ve kültür merkezi

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin hizmete alınmasıyla birlikte büyük salonlarda çok önemli etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "Denizlimizin artık kültür ve sanat alanında güzel bir merkezi var. Bunu birlikte inşa ettik. Bizlere güvendiniz, biz de bu güzel tesisi Denizlimize, sizlere kazandırdık" diye konuştu.

Türkiye\'nin yerli çizgi film karakterleri 10 binin üzerinde çocukla buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin yerli çizgi film karakterleri 10 binin üzerinde çocukla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement