Türkiye Şampiyonu Boksörler Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonu Boksörler Altınla Ödüllendirildi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, ‘Türkiye Gençler Şampiyonası’nda Türkiye 1’ncisi ve Türkiye 3’ncüsü olan boksörleri makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

24.01.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 'Türkiye Gençler Şampiyonası'nda Türkiye 1'ncisi ve Türkiye 3'ncüsü olan boksörleri makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde düzenlenen "Türkiye Gençler Boks Şampiyonası"nda 69 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Tugay Erdemir ile 56 kiloda Türkiye 3'ncüsü olan Gökhan Aydın, Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Boks Antrenörleri Vedat Demirkol ve Kıvanç Buru, Başkan Bozkuş'u makamında ziyaret ederek Bozkuş'a boks eldiveni hediye ettiler. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "İşte Türkiye 1'ncisi, Türkiye 3'ncüsü kendi kilolarında burada bende başta sizi kutluyorum. Spor il müdürlüğü olarak bu tür sporsal faaliyetlere sahip çıkmak, gençlerimizi desteklemek, bu imkan ve olanakları kendilerine sağlamak büyük bir özveri gerektiriyor. Kars'ın adını Dünya'da ve Türkiye'de duyurarark temsil etmeye çalışıyorlar. Bu anlam içerisinde bende sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kendisine hediye edilen boks eldivenini Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gürsel Polat ve Boks antrenörü Vedat Demirkol'un yardımıyla ellerine geçiren Bozkuş, gardını alarak kameraların karşısına geçti.

Başkan Bozkuş, Mersin'de yapılan Gençler Boks Şamiyonası'nda dereceye giren Tugay Erdemir, Gökhan Aydın ile Boks Antrenörleri Vedat Demirkol ve Kıvanç Buru'yu birer altınla ödüllendirdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonu Boksörler Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement