Turnuvanın Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Turnuvanın Şampiyonu Belli Oldu

Turnuvanın Şampiyonu Belli Oldu

Mamak Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu.

28.10.2013 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu. TRT, Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Mamak Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu. Üçüncülük ve şampiyonluk maçının oynandığı Mamak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, tam bir coşkuya sahne oldu. Gecenin ilk maçı olan üçüncülük maçı Habertürk Tv ile Bugün Gazetesi arasında oynandı. Maçın normal süresi golsüz tamamlanınca penaltılara gidildi ve üçüncülük kupasını kaldıran taraf Bugün Gazetesi oldu. Gecenin son maçı olan final maçı ise Kanal B ile TRT arasında oynanırken TRT, Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda şampiyon olarak kupayı kaldırdı. Final coşkusunun maç saatinden önce başlamasıyla, gazeteciler destekçileri olan mesai arkadaşlarını mahcup etmeyerek centilmence maçlar çıkarttı. Seyircilerin bir dakika bile tezahüratlarına ara vermediği maçlarda coşku tavan yaptı. Ödül Töreni' ne Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Ak Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kıvrak, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.

GİZLİ KAHRAMANLAR SAHNE ALDI

Ankara hakemlerinden Hayati Tınaz'ın yönetiminde kusursuz biten üçüncülük ve final maçı uzun süre hafızalardan silinmeyecek türdendi. Turnuvanın başından itibaren profesyonelliği elinden bırakmayan Mamak Belediyesi, saha komiserlerinin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun desteğiyle sorunsuz bir turnuva geçirdi. Saha iç ve dış güvenliğini bir an olsun elden bırakmayan güvenlik görevlileri ile temizlik konusunda son derece titiz davranan Mamak Belediyesi, gazetecilerin rahatını her konuda düşündüğünü ortaya koydu.

GURUR ANI

Birbirinden güzel iki karşılaşmanın sonunda yaşanan final heyecanında gurur anı yaşandı. Dereceye giren takımlara ödülleri verildikten sonra, organizasyonla ilgili teşekkürleri kabul eden Akgül, Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvasının 2014 de daha coşkulu olacağının sinyalini basın mensuplarına ve federasyon yetkililerine verdi. Turnuva boyunca bütün maçlara gelen ve son derece centilmence müsabakalar çıkartan Habertürk Televizyonu centilmenlik ödülüne layık görüldü. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turnuvanın Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement