Türsabçılar Düzce'ye Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

Türsabçılar Düzce'ye Çıkarma Yaptı

Türsabçılar Düzce\'ye Çıkarma Yaptı

TÜRSAB Boğaziçi Bölge Yönetim Kurulu (BYK) Başkanı Nejat Karagöz Akçakoca'da turizm adına eksikliklerin tamamlanması adına destek vereceklerini söyledi.

17.04.2012 16:26

TÜRSAB Boğaziçi Bölge Yönetim Kurulu (BYK) Başkanı Nejat Karagöz Akçakoca'da turizm adına eksikliklerin tamamlanması adına destek vereceklerini söyledi.

Düzce'de Turizm Haftası dolu dolu geçiyor. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında TÜRSAB üyelerini ağırlamaya devam ediyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde ilk olarak TÜRSAB BYK Gurubu ağırlanmıştı. Bunun ardından bu kez TÜRSAB Boğaziçi gurubunu Akçakoca'da konuk edildi. Her biri Türkiye Turizm sektöründe marka olmuş acentelerin sahipleri ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti tesislerinde ağırlayan ve Akçakoca tanıtımı yapan Akçakoca Otel'in Müdürü Tuncer Kurt "Türkiye'nin önde gelen turizm acentelerinin üyelerini otelimizde ağırladık. Kendilerine otelimiz ve Akçakoca'nın tanıtımını yaptık. Her iki gurup üyeleri için etkinlikler düzenledik. Akçakoca turizminin gelişmesi için çok önemsediğimiz marka olmuş acente sahipleri ve temsilcilerinin bölgemize ve Akçakoca'ya olan ilgisini önemli buluyoruz ve yakın gelecekte büyük katkıları olacağına inanıyoruz" dedi.

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak'ın da katıldığı tanıtımda Düzce'nin tanıtımını yaptı.

TÜRSAB Boğaziçi Yürütme Kurulu Başkanı Nejat Karagöz, bu bölgenin bir zamanlar sahip olduğu dinamizmi neden kaybettiği konusunda ciddi olarak düşünülmesi gerektiğini belirterek "Bugün bu dinamizmi kazandırmak için çalışmalar yapıldığını görüyoruz. İl Turizm Müdürlüğü, Akçakoca Belediyesi ve diğer kurumlar çaba sarf ediyorlar. Ancak gördüğümüz manzara ne yazık ki dört yıldız sokak bir yıldız düzeyinde. Sokaktan kastım turizm sektöründe olan yada endirekt olan esnafımız. Maalesef henüz turizmi özümsemiş bir anlayışta değil. Bu konuda çok etkin bir eğitim programı uygulanmalı. Bunu da hazırlayacağız. Biz tur operatörleri doğası, yakınlığı, denizi ve tesisleri ile önemli bir konuma sahip Akçakoca'ya özel önem verip bu sıkıntıyı eğitim çalışmalarıyla daha çok pazarlama ve daha çok tanıtımlarla aşmalıyız" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türsabçılar Düzce'ye Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement