Uğur Mumcu, Selçuk'ta Anıldı - Son Dakika
Yerel

Uğur Mumcu, Selçuk'ta Anıldı

Uğur Mumcu, Selçuk\'ta Anıldı

Uğur Mumcu'yu katledilişinin 20. yıl dönümünde sahnelenen "Bir Pulsuz Dilekçe Bugün Ne Yazsam" adlı oyun, izleyenlerden büyük alkış aldı.

25.01.2013 14:07  Güncelleme: 14:40

Gazeteci yazar Uğur Mumcu'yu katledilişinin 20. yıl dönümünde anmak amacıyla Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu'nda sahnelenen "Bir Pulsuz Dilekçe Bugün Ne Yazsam" adlı oyun, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Kulisi yazarı Işık Kansu tarafından kalema alınan, Yaşar Gündem'in yönettiği "Bir Pulsuz Dilekçe Bugün Ne Yazsam" adlı oyun, Samsun Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Güncel siyasi ve sosyal sorunlara vurgu yapan oyunun finalinde, Uğur Mumcu gibi katledilen Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok, Turan Dursun, Hasret Gültekin, Çetin Emeç'in de aralarında bulunduğu demokrasi şehitlerinin posterlerinin açılması ile salonda alkış tufanı koptu. Salonu dolduran Selçuklularla hep bir ağızdan "Uğurlar Olsun" şarkısını söyleyen Samsun Tiyatrosu oyuncuları, kendilerini Selçuk halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür'e de teşekkür ettiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uğur Mumcu, Selçuk'ta Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement