Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği

Denizli Ülkü Ocakları tarafından Ülkücü şehitler anısına Buldan ilçesinde iftar yemeği düzenledi.

28.07.2013 16:02

Denizli Ülkü Ocakları tarafından Ülkücü şehitler anısına Buldan ilçesinde iftar yemeği düzenledi.

Buldan Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem, ülkücü şehit aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, "Bu dava uğruna daha hayatının baharında can veren Ülkücü şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sizler Ülkücü şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetlersiniz.Sizler için ne yapsak yine de hiçbir şey yapmamış oluruz. Sizler bizim başımızın tacısınız. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ise gösterilen vefa örneğinden dolayı memnunluğunu ifade etti. Yeniçeri, "Bizler, bugün olduğu gibi her zaman Ülkü Ocağımızın yanında olacak ve bundan da gurur duyacağız. Bu anlamlı iftar yemeğinde aramızda bulunan Ülkücü Şehit Ailelerimize, çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, iftar yemeğinin ardından Ülkücü şehit Ali Bağcı, Halil Tireli, Mehmet Yeleser ve Süleyman Gonca'nın aileleri tek tek ilgilenerek, onlarla uzun uzun sohbet etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocaklarından İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement